Rólam

Léránt Alexandra, lakberendező

A szépség és harmónia iránti vonzalmam mindig is jelen volt az életemben. A Szimultán Művészeti Iskola elvégzése után Somogyi Patríciánál tanultam home staging-et, melyet azóta sikeresen alkalmazok. A lakberendezés, szerelem szakma nálam.

Fő stílusjegyem az elegáns szín és formavilág. Fontos számomra az otthonosság érzete. Munkáimnál nagy hangsúlyt fektetek a stílusos és harmonikus enteriőr megteremtésére, igyekszem becsempészni egy kis luxus életérzést a mindennapokba.

Magánszemélyeknek és befektetőknek is

Lakások tervezése mellett vállalom irodák, üzletek, éttermek berendezését is. Magánszemélyek mellett, külföldi és belföldi befektetőknek is dolgozom, akik rövid- és hosszútávú kiadással foglalkoznak.

A home staging az egyik kedvenc feladatköröm, mivel gyorsan látványos eredményt lehet vele elérni.

Az „otthondetox” vagy más néven terápiás lakásátalakítás egy új, általam kreált lakberendezési szolgáltatás, melyre napjainkban különösen nagy igény van. Itt a lakberendezés mellett a pszichológia és spiritualitás is helyet kap, alkalmazása visszahat a megrendelő életére.

Ha szakértői segítségre van szükséged keress meg, és egyeztetünk az igényeidről.

Ügyfeleim véleménye

"A legjobb megoldásokat találta meg számunkra"

Szandra segítségét egy belvárosi lakás felújításakor kértem. Remek ötleteivel és nagyszerű térlátásával mindig a legjobb megoldásokat találta meg számunkra.

Szandra igényessége és szépérzéke segített abban, hogy olyan otthonunk legyen, amelyre vágytunk. Imádjuk a lakást!

Jó vele együtt dolgozni, mert az a harmónia, amely belőle árad hűen tükrözi azt, amit megalkot.

Judit

"A lakásom megújulása az egész életem megújulását adta."

Válásom után megújulásra vágytam.

Látványos és gyors eredmény érdekében otthonomban a lakás detoxot alkalmaztunk. Szandrának van egy hatodik érzéke az átalakításhoz, intuíciója alapján ajánl színeket, formákat ami tökéletes eredményt garantál.

A lakásom megújulása az egész életem megújulását adta. Nagyon boldog vagyok az új környezetemben.

Ottilia

Kapcsolat

Ha kérdésed van vagy szeretnél szakértői segítséget kérni, keress bátran!

Telefon

Instagram